over mij

Mijn leven presenteert zich
als een bijzonder rijk kleurenpalet.

Hey, ik ben Elisabeth.

Als kind waren de dieren mijn beste maatjes en kleurden zij mijn leven. Tijdens mijn middelbare studies was ik erg geïnteresseerd in biologie en chemie en zo werd mijn belangstelling voor wetenschappen gewekt. Maar mijn innerlijk kind heeft ook een heel creatieve kant.

Carriere keuze

-

1985

Op mijn achttiende moest ik kiezen en mijn interesse voor wetenschappen kreeg de bovenhand. Ik werd industrieel ingenieur biochemie. Zo werd wetenschappelijk onderzoek de rode draad in mijn loopbaan.

nieuwe tinten

-

1996

In de periode van 1996 en 2006 kregen de kleuren van mijn leven meer diepte. Een afwisseling van vrolijke kleuren, door de geboortes van mijn zonen en sombere en serene tinten, door de dood van mijn ouders.

Deze levensfase was de start voor mijn nieuwe zoektocht. De begrippen HSP (Hoog Sensitieve Personen), indigo kinderen, VTS (Vanishing Twin Syndroom), mijn intuïtief aanvoelen… waren de pigmenten die nieuwe kleurencombinaties mogelijk maakten. Later bracht de wereld van de kristallen nog een nieuwe dimensie in mijn palet.

Lerarenopleiding

Leraren-opleiding

-

2009

In 2009 volgde ik nog een lerarenopleiding. Maar naar mijn gevoel was mijn kleurenpalet nog niet compleet.

System Coach

-

2012

In 2012 maakte ik kennis met een totaal nieuwe kleur  tijdens de opleiding van systeem coach (familie en organisatie opsteller). Deze tint heb ik extra in de verf gezet met een jongerencoach opleiding.

FKC

-

2018

Recent werd mijn kleurenwaaier compleet met de finishing touch van FKC of Fundamentele Kinesiologische Communicatie. Al mijn kleuren wonnen hierdoor ook aan diepte en rijkdom. Mijn hele levensweg bracht mij waar ik nu sta: een hulpverlener met een massa levenservaring en een groot, kleurrijk therapeutisch arsenaal.